Georgikon blato

Georgikon blato

Pakiranje: 1 kg

395,00 kn

-
+

Opis proizvoda

Prirodno tresetno blato sa medicinskim certifikatom. Nastalo je raspadanjem fosilnih ostataka sa područja bivšeg Panonskog mora. Sadrži visoko dozirane organske i anorganske tvari koje naša koža treba. Osim što koži pruža ljekovite tvari, osigurava joj i iznimnu vlagu. Kako stanice kože imaju električnu napetost koja s godinama opada, a posljedica toga je da se stanica smanjuje te nastaju bore i koža postaje dehidrirana, hidratacija kože je najvažnija. Huminska kiselina, koja je glavni sastojak ovog blata, povećava električni potencijal stanice kože tako da one dobivaju prijašnji obujam, a koža dobiva mladoliki izgled.

 

Huminska kiselina također djeluje odlično na vezanje raznih organskih toksina i teških metala na sebe i na taj način pomaže izbacivanju toksina iz kože. Idealna je nakon tretmana čišćenja lica, kod regeneracije kože, kod psorijaze i ostalih kožnih oboljenja. Odlična je kod reume i bolnih stanja u mišićima.

 

Koristi se: Za ublažavanje bolnih, upalnih stanja u mišićima te za postizanje visokog stupanj regeneracije, detoksikacije i zacjeljivanja. Odlično kao i maska za lice kod psorijaze i drugih kožni oboljenja.

 

 

Savjet: Može se staviti direktno na kožu ili miješati sa šećernim gelovima, Pandhy’s kremama, losionima i uljima te Cosmix maskama.

 

Za lice:
Blato se hladno nanosi direktno na kožu lica 3x puta tjedno kao maska te stoji 15-ak minuta te nakon toga umiva toplom vodom.

 

Za tijelo:
Blato se lagano zagrije u toploj vodi ili na radijatoru te nanosi na bolna područja na tijelu (ukočena leđa, zglobovi i sl.). Isto područje se nakon toga umota u najlon ili prozirnu kuhinjsku foliju 20 minuta te utopliti dekom i nakon toga ispire mlakom vodom.

Sastav: Glavni sastojak blata je huminska kiselina te ljekoviti elementi (Ca,Mg,Na,K,Fe,Zn).

Slični proizvodi