Tečajevi


Antigravitacijska-lifting masaža lica je kombinacija raznih istočnih i zapadnih tehnika, pri kojoj potičemo detoksikaciju tkiva, vazodilataciju, rekonstrukciju i revitalizaciju svih tkiva na licu te pojačanu proizvodnju kolagena i elastina.

 

Koža je vidno sjajna i revitalizirana već odmah nakon prvog tretmana. Ovu masažu se preporučuje izvoditi 2-3 puta na tjedan u periodu kroz mjesec dana.

 

Kome je seminar namijenjen?

 

Ova masažna tehnika bit će korisna kozmetičarkama koje se bave tretmanima lica i masažama, a dat će im uvid u djelotvornu tehniku toniranja, učvršćivanja i poboljšanja kože lica.

 

Što je uključeno u program seminara?

 

Seminar traje 4 sata, a sastoji se od teorijskog i praktičnog dijela.

 

Na ovom seminaru imate priliku naučiti kako uz pomoć ručne obrade lica i preparata podići tonus, podići lice te poboljšati mu mikrocirkulaciju.

 

Nakon kraćeg teoretskog djela kreće se sa praktičnim djelom gdje će svi sudionici seminara vježbati i primijeniti stečeno znanje.

 

Također će naučiti zašto je važna sinergija određenih preparata i masaže za optimalne rezultate.

 

Pri izvođenju ove tehnike koristimo Pandhys preparate koji produbljuju djelovanje ove lifting masaže.

 

Nakon završenog tečaja se dobiva diploma!

 

 

Na linku pogledajte koja je cijena edukacije i start paket za njegu s Pandhy’s proizvodima koji su pomno odabrani da pospješe čitav proces:

 

Pandhy’s Antigravitacijska-lifting masaža lica

 

Tko je edukatorica?

 

Seminar Antigravitacijska-lifting masaža lica vodi Katarina Rudar, vlasnica kozmetičkog centra TAI U Zagrebu. S obzirom na bogato znanje i iskustvo koje posjeduje, Katarina je razvila vlastite tehnike masaže. U suradnji s Pandhy’s Hrvatska osmislila je Antigravitacijsku facelifting masažu te bezbolnu anticelulitnu masažu.

 

1990. Na Zdravstvenom učilištu u Zagrebu završila je Farmaceutsko-kozmetički smjer, a nakon toga je pohađala niz stručnih edukacija, od koji ćemo spomenuti samo neke:

2004. Ayurvedske tehnike –Amadio Bianchi

2005-2008. Tilak Maharastra University

2007. Thalgo Spa rituals, Roquebrune Sur Argens

2017. FASCIA manual therapy

Radila je također i kao edukator brendove Thalgo i Decleor.

 

 

Grupe su manje, a sve mjere zbog COVID-19 će biti poštivane.