Pandhy's Akademija


Što je Brazilska maderoterapija?

 

Brazilska maderoterapija se radi drvenim čašicama, stvarajući pritom efekt vakuuma te više nalikuje limfnoj drenaži. Na taj se način u problematičnoj regiji potiče i jača cirkulacija, ubrzava se metabolizam i sprječava nakupljanje masnih naslaga te toksina koji su zaslužni za stvaranje celulita. Jedna brazilska maderoterapija zbog posebne tehnike ima učinak kao četiri klasične maderoterapije. Također, brazilska maderoterapija se često naziva i kubanska maderoterapija.

 

Osim što je učinkovitija od klasične Maderoterapije tijela, brazilska maderoterpija je lakša i jednostavnija za rad.

 

Startni Paket – Brazilska maderoterapija

 • 1 Kofeinski gel 500 ml
 • 1 BB maslac 250 ml
 • 1 Kokosov maslac 500 ml
 • 1 Set od 5 specijalno obrađenih drvenih čašica

Cijena paketa i edukacije: 673,95 € (5.077,88 kn)

Na kraju edukacije se dobiva diploma.
 

 Moguće je plaćanje karticama i do 12 rata.

 
 

Što je Maderoterapija tijela?

Riječ je o masaži drvenim valjcima (oklagijama) koja ubrzava cirkulaciju, limfu i bazalni metabolizam. Maderoterapija tijela najčešće uključuje masažu nogu, trbuha i nadlaktica.

 

Prije same masaže je vrlo važno kožu namazati maslacem koji će omogućiti što bolju klizavost. Odličnim su se pokazali Pandhy’s Kokosov maslac i Best burn maslac. Riječ je o maslacima 100% prirodnog podrijetla koji se laganim zagrijavanjem pretvaraju u ulje. Kod Best burn maslaca bazni sastojak je karite maslac, ali sadrži i mješavina vrijednih te jedinstvenih eteričnih ulja.

Ovdje je potrebno naglasiti kako je iznimno važno da se pri maderoterapiji, ali i ostalim masažama, koriste prirodni preparati jer omogućuju koži da diše. Nikako se se ne bi trebala koristiti obična ulja za masažu jer većina njih sadrži Paraffinum liquidum koji stvara nepropusni sloj na koži te ništa ne može prodrijeti u kožu ni van nje. Samim time su Pandhy’s Kokosov i Best burn maslac pravi izbor pri maderoterapiji jer omogućuju lakše čišćenje cijelog organizma od viška vode, toksina i otpadnih produkata.

 

Startni Paket – klasična maderoterapija tijela

 • Edukacija – teorijski i praktičan dio
 • 1 kofeinski gel 500 ml
 • 1 BB maslac 250 ml
 • 1 Kokosov maslac 500 ml
 • 1 Set od 5 drvenih valjaka (oklagija)

Cijena paketa i edukacije: 603,95 € (4.550,46 kn)

Na kraju edukacije se dobiva diploma.
 

 Moguće je plaćanje karticama i do 12 rata.

 

 

Što je Maderoterapija lica?

Maderoterapija lica se izvodi se manjim rolerima (drvenim valjcima) te se tako stimulira krvotok, limfa te potiče se stvaranje kolagena i elastina u koži. Rezultat je manje bora, eliminacija natečenih donjih kapaka, smanjenje podbratka i općenito se svjež, zdraviji izgled kože lica.

 

Maderoterapija lica Pandhy’s je posebna po tome što u svom tretmanu koristi Pandhy’s prirodne preparate izuzetne kakvoće koji djeluju na obnavljanje kože. Organski hyaluron s 4 vrste molekula koji vlaži kožu kroz sve njene slojeve i ima 24 satno otpuštanje te se upucava dubinski s drvenim valjcima (oklagijama) pod kožu.

 

Za proces „peglanja“ s drvenim valjcima koristimo Pandhy’s S.O.S. uljne serume koji daju brze rezultate u hranjenju, hidrataciji ili detoksifikaciji kože ovisno koju problematiku tretiramo. Nakon tretmana stavljamo masku i kremu pomiješanu sa cosmix koktel serumima za vitalnost kože. Rezultat je lijepa i zdrava koža.

 

Startni Paket – Maderoterapija lica

 • Edukacija – teorijski i praktičan dio
 • 1 Ampule hyalurona 30 kom x 0,50 ml – za dubinsku vlagu
 • 1 Indulgence maslac 150 g
 • 1 Combo koktel od 10 ampula za regeneraciju, hranjenje i detox kože
 • 1 Cosmix krem maska 500 ml
 • 1 Cosmix bazna krema 500 ml

Cijena paketa i edukacije: 386,37 € (2.911,10 kn)

Na kraju edukacije se dobiva diploma + GRATIS set od 5 drvenih valjaka za lice
 

 Moguće je plaćanje karticama i do 12 rata.

 

 

Kako izgleda i koliko traje tečaj za Pandhy’s Maderoterapiju?

Tečaj traje 1 dan. Prvo ćete se upoznati sa proizvodima s kojima se sama masaža izvodi, da bi nakon toga na modelu učili pokrete masaže.

 

Na tečaju radite isključivo sa našim proizvodima, tako da proizvode koje kupite u startnom paketu za masažu dobivate zatvorene.

 

Samu masažu možete i isprobati jer je princip rada da polaznici vježbaju jedni na drugima uz nadzor edukatorice. Svi polaznici nakon tečaja mogu nam se obratiti ukoliko imaju pitanja vezanih uz masažu.

 

Nakon završenog tečaja se dobiva diploma!