COSMIX – CALM booster

COSMIX – CALM booster

Pakiranje: 20 ml

60,00 

-
+

Cijena dostave je 6 €

Opis proizvoda

CALM BOOSTER – Odlično regenerira i smiruje upaljenu i nadraženu kožu sklonu crvenilu. Odličan je kod koža sklonih couperosi i proširenim kapilarama. Može se nanjeti direktno na lice 1-2 kapi ili umješati u kremu ili Pandhy*s mineralni puder. S obzirom da mineralni puder u svom sastavu ima pigment MICA koji djeluje protiv akni i couperose, na ovaj način mješajući ga s njim imamo dvostruki „lijek“ protiv couperose i crvenila, a pri tom dajući koži da se obnavlja i diše.

COSMIX BOOSTERI ZA NJEGU KOŽE

Posebnost boostera je u tome da se sastoji od molekula i nano molekula koji prodiru dublje pod kožu od krema i nekih seruma. Zadaća im je obnoviti, restrukturirati i hidratizirati kožu. Specifičnost boostera je da se može dodavati u kreme i u maske radi jačeg učinka ili pak stavljati direktno na lice. Također se mogu miješati i s mineralnim puderom. Boosteri sadrže velike količine antioksidansa i raznih aktivnih sastojaka.

Boosteri za razliku od krema koje djeluju izvana imaju puno bolju moć penetracije te se potpuno upijaju u kožu i regeneriraju ju je iznutra.

Sastav: Sastav: Extrakt propolisa, cocos, ulje suncokreta i korijen hrasta.

Slični proizvodi