Ugodan tretman za njegu lica koji ćete i vi obožavati

24.04.2023

Ružičasti kvarc i ružine latice kombiniramo u tretmanu limfne drenaže, a koji je idealan za njegu, hidrataciju i umirenje crvenila kože. Kristaloterapija s ružičastim kvarcom djeluje umirujuće na kožu i jača srčanu čakru pa je i sam tretman izrazito ugodan. Ružine latice osiguravaju dodatno opuštanje.

Tretman ćete obožavati vi, jednako kao i vaše klijentice!

 

Specifičnost ružinih latica i ružičastog kvarca

 

Pandhy’s svoje ružine latice za tretmane i za tonik nabavlja u gradu Kazanlak u Bugarskoj gdje dokazano rastu najkvalitetnije ruže (ROSA DAMASCENA) i to zbog posebne mikroklime.

 

Berba u Dolini ruža traje dvadesetak dana. Tijekom svibnja, u rano jutro, oko 5 sati, berači ulaze u  polja, u berbu ružina cvijeta, jer se od ovako rano ubrana cvijeta dobiva najveće količine i najkvalitetnije ružino ulje. Ruže se ubiru ručno i samo do otprilike 10 sati. Ubrani cvjetovi prerađuju se u neprestanom, danonoćnom procesu, kako se ne bi izgubili vrijedni sastojci ružina ulja i ružine vodice.

 

 

Upotreba ružičastog kvarc u svrhu ljepote seže daleko u povijest. Prema egipatskoj legendi Izida je koristila ružičasti kvarc da bi zadržala svoju božanstvenu ljepotu i mladost. U grobnicama starog Egipta pronađene su maske za lice izrađene od ružičastog kvarca, a pretpostavlja se da su stari egipćani otkrili da ružičasti kvarc daje čist ten i spriječava bore.

 

Ružićasti kvarcni kamen povećavaju apsorpciju kozmetičkih preparata i smanjuju napetost i upalu. Specifično formiranim rubovima kvarca osim što se ublažavaju  napetosti u mišićima lica i vrata, potiče se bolja prokrvljenost i tonus kože.

 

 

Limfna drenaža s ružičastim kvarcem i ružinim laticama

 

Protokol tretmana je da najprije lice očistimo sa SIGMA LINE PJENOM u koju dodajemo fino mljevene latice od čiste bugarske ruže. S tom smjesom napravimo blagi peeling.

 

 

Potom napravimo LIMFNU DREMNAŽU za umirenje kože, izbacivanje toksina i bolji protok limfe s CALM BOOSTEROM preparatom koji smiruje crvenilo i upale te drenira lice. Nakon ručne limfne drenaže po licu prelazimo pokretima s ružičastim kvarcom drenirajućim pokretima.

 

 

Nakon toga stavljamo šećernu peel off masku koju pospemo ružinim laticama ako želimo opuštanje ili po potrebi koristimo TERRU DETOX ako je u pitanju rosacea ili couperosa.

 

 

Ovaj tretman je idealan i nakon estetskih operacija lica jer limfna drenaža u kombinaciji s ružičastim kvarcom smanjuje otekline i opušta.

 

U tretmanu koristimo:

  • SIGMA LINE PJENU
  • RUŽIN TONIK
  • RUŽINE LATICE
  • CALM BOOSTER
  • RUŽIČASTI KVARC
  • ŠEĆERNU PEEL OFF MASKA U PRAHU
  • TERRA DETOX MASKU 

Tretman traje oko 60 minuta a preporučena cijena mu je od 30-50 eura.

Cijena edukacije za jednu osobu  i startnog paketa iznosi 365,22 eura

 

Prijave na edukaciju na palmaris@zg.t-com.hr