Proširi znanje – stekni nove klijente/ice!

01.06.2023

Ljeto je sve bliže, no prije ljetnog odmora bilo bi dobro steći nova znanja kako bi bili što konkurentniji, a vaši klijenti zadovoljniji.

Donosimo vam lipanjski program edukacija u Zagrebu.

 

ZAGREB

 

12.6.2023. PONEDJELJAK

 

od 11 do 13 sati: Sugar Ease depilacija – cijena seminara i proizvoda iznosi 250 eura

 

od 13 do 15 sati: Pandhy’s Face Architect (lifting masaža i cupping lica) – cijena seminara i proizvoda iznosi 303 eura

 

od 15 do 17 sati: Pandhy’s Body Arhitect (Anticelulitna masaža i cupping) – cijena seminara i proizvoda iznosi 321,72 eura

 

 

Za prijave do 1.6.2023. odobravamo 10% popusta

 

 

 

ZA SVE TEČAJEVE JE BROJ MJESTA OGRANIČEN!

 

Prijave: TAMARA – 098 800 161

 

 

Sugar Ease Sucromer 

 

Sugar Ease je inovativna metoda depilacije i radi se putem šećernog hibrida (mješavina polimera i šećerne paste). Blaga je za kožu poput depilacije šećernom pastom, a brza kao i s voskom. Šećerni film savršen je za primjenu na koži cijelog tijela te učinkovit za sve tipove kože i sve vrste dlačica.

 

Sugar Ease Sucromer je posebno dobar za rad kozmetičarkama kojima se klasična šećerna pasta, zbog znojnih ili toplih ruku, previše lijepi. Namijenjena je i barber shopovima te svima onima koji se bave iscrtavanjem obrva i trajnom šminkom jer je moguće precizno počupati sve dlačice.

 

Skin Architect masaža lica

 

Radi se dubinska ručna lifting masaža lica u kombinaciji s cupping čašicama.

Pomaže vratiti konturama lica skladan izgled, učvrstiti muskulaturu lica, a bore ublažiti. Svi pokreti u ovoj tehnici su pomno odabrani zbog djelovanja na sve slojeve kože, na vezivno tkivo i na površinske mišiće lica.

 

 

Body Architect anticelulitni cupping

 

Radi se o spoju anticelulitne masaže i drenaže s vakuumskim čašicama. Već samom masažom poboljšavamo prokrvljenost i pospješujemo protok limfe, a ako je ona i ugodna, smanjuje se izlučivanje stresnoga hormona koji je jedan od uzročnika nastanka celulita. Uporabom specijalne masažne kreme jačamo proces razgradnje masnoća i uklanjanja vode i toksina. Masažom poboljšavamo i sposobnost kože za preuzimanje drugih aktivnih sastojaka iz preparata, koji vrlo intenzivno aktiviraju anticelulitne procese.

 

Ako masaži dodamo drenažu uz pomoć cupping čašice, učinkovitije ćemo smanjiti obujam, te izdrenirati i izbaciti višak tekućine u vrlo kratkom roku. Nakon kombinacije ova dva tretmana koža će biti zaglađena i baršunasta, čvrsta i zategnuta.

 

anticelulitna masaža, celulit