Black Friday popusti za kozmetičke salone

16.11.2021

Black Friday popusti su odlična prilika za kupnju najprodavanijih proizvoda po nižoj cijeni, a mi smo i ove godine odlučili osigurati popust za vlasnike/ice kozmetičkih salona. Stavili smo dva odlična proizvoda na popust od 20 %, a navedenu ponudu moguće je iskoristiti od 22.11. do 26.11.2021.

 

U nastavku je ukratko o proizvodima, redovna cijena i cijena s popustom.

Cosmix Time Transformer Silk Collagen ampule

Bilo da već radite s Derma penom ili tek krećete u rad, najnovije ampule Time Transformer Silk Collagen su zaista najbolji izbor. Sadrže u sebi tri vrste hyalurona, koji vlaži sve slojeve kože te proteine svile i E vitamin. Ampule su pakirane 10 komada x 2 ml. Jedna ampula je dostatna za čitavo lice, vrat i dekolte. Na očišćeno lice se nanese ampula te preko nje prođemo s Derma Pin Penom. Također se u ampulu mogu umiješati i mineralni puderi pa se dobije efekt BB glowa.

 

 

Riječ je o pakiraju 10 ampula po 2 ml. Redovna cijena je 550,00 kn, a uz popust 440,00 kn

 

 

Pandhys Georgikon Wellness Healing blato

 

Prirodno tresetno blato s medicinskim certifikatom. Nastalo je raspadanjem fosilnih ostataka sa područja bivšeg Panonskog mora te sadrži visoko dozirane organske i anorganske tvari koje naša koža treba. Osim što koži pruža ljekovite tvari, pruža joj i iznimnu vlagu.

 

Naime, stanice imaju električnu napetost koja se s godinama opada, a posljedica toga je da se stanica smanjuje te nastaju bore i koža postaje dehidrirana. Huminska kiselina, koja je glavni sastojak, povećava električni potencijal stanice tako da one dobivaju prijašnji obujam, a koža dobiva mladoliki izgled.

 

Huminska kiselina također djeluje odlično na vezanje raznih organskih toksina i teških metala na sebe i tako pomaže izbacivanju toksina iz kože. Idealna je nakon tretmana čišćenja lica,
kod regeneracije kože, kod psorijaze i ostalih kožnih oboljenja. Odlično kod reume i bolnih stanja u mišićima.

 

Redovna cijena je 295,00 kn, a uz popust 236,00 kn

 

Za narudžbe i upite javite se na palmaris@zg.t-com.hr