Booster serumi za pojačanu njegu kože lica

21.02.2023

Da bi naša koža bila svježa, zdrava i zategnuta, našim stanicama je svakodnevno potrebna energija. Bez energije stanice se ne mogu regenerirati, metabolizam im se usporava, a koža nije u stanju proizvoditi kolagenska vlakna. Kako bi koža dobila potrebne izvore energije, u Pandhy’su je osmišljena posebna linija COSMIX seruma. 

 

Zadaća im je obnoviti, restrukturirati i hidratizirati kožu. Sadrže velike količine antioksidansa i drugih aktivnih sastojaka. Boosteri, za razliku od krema koje djeluju izvana tj. površinski, imaju puno bolju moć penetracije te se potpuno upijaju u kožu i regeneriraju ju je iznutra.

 

Njihova glavna posebnost je to da su na bazi nano molekula koje prodiru dublje pod kožu (puno dublje nego kreme) te zbog toga imaju mogućnost regenerirati kožu iznutra. Mogu se koristiti samostalno ili miješati s drugim serumima, maskama ili kremama.

 

CALM BOOSTER – smiruje veoma nadraženu te crvenu kožu lica

 

Serum čija formula sadrži korijen hrasta i ekstrakt propolisa umiruje i štiti kožu, sprječava i smanjuje crvenilo i iritacije, obnavlja i održava cjelokupno zdravlje te ljepotu kože.⁠
Calm Booster pomaže smiriti rosaceu, psorijazu, različite mikrobne i kronične ekceme, piodermije, upale kože i opekline.⁠ Nudi zaštitu stanicama kože od foto-induciranog oksidativnog stresa i bori se protiv proliferacije bakterija.
 

NIGHT BOOSTER –  prodire dublje u kožu od bilo koje noćne kreme i regenerira kožu iznutra

Idealan za osnaživanje metabolizma kože tijekom noći, a potiče obrambene mehanizme koje koža koristi tijekom dana. Može se koristiti samostalno ili miješati s drugim serumima, maskama ili kremama.

TAN BOOSTER – pomaže bržem tamnjenju

 

Serum se može koristiti za njegu kože prije i nakon sunčanja, a može se pomiješati u kremu za sunčanje radi bržeg tamnjenja  ili u sredstvo nakon sunčanja za trajnost boje. Također se može miješati s mineralnim puderom koji u sebi ima prirodne pigmente MICA i ZINC OXIDE koji predstavljaju prirodnu fizičku zaštitu od sunca.

 

 

ENERGY BOOSTER – pojačava gustoću kolagena u dermisu i spriječava izgled umornog lica

 

Ovaj serum djeluje na mitohondrije te na taj način energizira kožu, čineći je sjajnom i evitaliziranom. Ujedno smanjuje otečenost lica i kapaka te minimizira podočnjake i tamne krugove oko očiju.

 

 

Više informacija i narudžbe na palmaris@zg.t-com.hr