Unesi svježinu u ponudu svog salona

05.04.2023

Nakon odličnog odaziva na naše proljetne seminare u Zagrebu, Puli, Splitu i Dubrovniku, nastavljamo s našim natraženijim tečajevima. Kako bi obogatili ponudu prije ljeta i unijeli svježinu u ponudu svog salona, prijavite se na naše visokoocijenjene edukacije.

 

Na programu su i dva novija tretmana, a riječ je o Sugar Ease depilaciji i Skin arhitect masaži lica. Na kraju teksta je više o samim tretmanima koji će se obrađivati na seminaru, a u nastavku je program edukacija u Zagrebu:

 

ZAGREB

 

17.4. PONEDJELJAK

 

od 10 do 12 sati: Sugar Ease depilacija – cijena seminara i Start paketa iznosi 250 eura

 

od 12 do 14 sati: Body architect anticelulitni cupping – cijena seminara i Start paketa iznosi 320 EUR

 

od 14 do 17 sati: Face architect lifting masaža uz vakuum lica – cijena seminara i start paketa iznosi 301,13 EUR

 

19.4. SRIJEDA

 

od 10 do 14 sati: Brazilska maderoterapija – cijena seminara i Start paketa iznosi 673,95 EUR

 

26.4. SRIJEDA

 

od 12 do 16 sati: Depilacija šećernom pastom Pandhy’s – cijena seminara i Start paketa iznosi 331,38 EUR

 

 

ZA SVE TEČAJEVE JE BROJ MJESTA OGRANIČEN!

 

Prijave: TAMARA – 098 800 161

 

Sugar Ease Sucromer 

Sugar Ease je inovativna metoda depilacije i radi se putem šećernog hibrida (mješavina polimera i šećerne paste). Blaga je za kožu poput depilacije šećernom pastom, a brza kao i s voskom. Šećerni film savršen je za primjenu na koži cijelog tijela te učinkovit za sve tipove kože i sve vrste dlačica.

 

Sugar Ease Sucromer je posebno dobar za rad kozmetičarkama kojima se klasična šećerna pasta, zbog znojnih ili toplih ruku, previše lijepi. Namijenjena je i barber shopovima te svima onima koji se bave iscrtavanjem obrva i trajnom šminkom jer je moguće precizno počupati sve dlačice.

 

 

Skin Architect masaža lica

Radi se dubinska ručna lifting masaža lica u kombinaciji s cupping čašicama.

Pomaže vratiti konturama lica skladan izgled, učvrstiti muskulaturu lica, a bore ublažiti. Svi pokreti u ovoj tehnici su pomno odabrani zbog djelovanja na sve slojeve kože, na vezivno tkivo i na površinske mišiće lica.

 

 

Body architect anticelulitni cupping

 

Radi se o spoju anticelulitne masaže i drenaže s vakuumskim čašicama. Već samom masažom poboljšavamo prokrvljenost i pospješujemo protok limfe, a ako je ona i ugodna, smanjuje se izlučivanje stresnoga hormona koji je jedan od uzročnika nastanka celulita. Uporabom specijalne masažne kreme jačamo proces razgradnje masnoća i uklanjanja vode i toksina. Masažom poboljšavamo i sposobnost kože za preuzimanje drugih aktivnih sastojaka iz preparata, koji vrlo intenzivno aktiviraju anticelulitne procese.

 

Ako masaži dodamo drenažu uz pomoć cupping čašice, učinkovitije ćemo smanjiti obujam, te izdrenirati i izbaciti višak tekućine u vrlo kratkom roku. Nakon kombinacije ova dva tretmana koža će biti zaglađena i baršunasta, čvrsta i zategnuta.

 

anticelulitna masaža, celulit

 

Depilacija šećernom pastom

 

Zbog svoje specifičnosti Pandhy’s šećerna pasta u sebi sadrži čistu medicinsku glukozu koja ima vrlo malu molekulu tako da lakše prodire pod kožu u folikul dlake, obavija ga i lagano dlaku izvlači iz njenog ležišta. Na taj način ne lomi dlaku za razliku od nekih drugih pasti koje nemaju takvu malu molekulu.

 

Za depilaciju Pandhy’s depilacijskom šećernom pastom potrebne su dlačice dugačke samo 1 – 2 mm. Štoviše, urasle dlačice se također mogu ukloniti našom tehnikom. Depilacija šećernom pastom je potpuno higijenska, šećer je jedan od najboljih prirodnih konzervansa koji ne dozvoljava razvoj bakterija te omogućava neograničen rok trajanja paste.

 

 

Brazilska maderoterapija

 

Brazilska maderoterapija se radi drvenim čašicama, stvarajući pritom efekt vakuuma te više nalikuje limfnoj drenaži. Na taj se način u problematičnoj regiji potiče i jača cirkulacija, ubrzava se metabolizam i sprječava nakupljanje masnih naslaga te toksina koji su zaslužni za stvaranje celulita. Jedna brazilska maderoterapija zbog posebne tehnike ima učinak kao četiri klasične maderoterapije. Osim što je učinkovitija od klasične Maderoterapije tijela, brazilska maderoterpija je lakša i jednostavnija za rad.

 

tečaj za brazilsku maderoterapiju, masaža drvenim čašicama