Nova metoda pomlađivanja koja ne uključuje ni ubode ni bol

22.03.2022

Pandhy’s TM Face Trainer je kombinacija buccalne masaže i vakumske tehnike koja prvenstveno djeluje kao nekirurški face lifting. Sinergija ove dvije tehnike daje najbolje rezultate kod podizanja mišića lica i revitalizacije kože.

Zašto se Pandhy’s TM Face Trainer tretman sastoji od dva dijela

Sama bukalna masaža je hit tretman u svijetu, koji obožavaju i zvijezde poput Jennifer Lopez i Meghan Markle. Bukalnom masažom se postiže lifting, limfna drenaža, oval, tonus kože, potiče se obnova kolagenskih i elastinskih vlakana, a uz to ima osteopatski način djelovanja. Već nakon jednog tretmana se na licu vide rezultati u poboljšanju tonusa, konturama lica, ovalu lica te su oči puno otvorenije. Čak i kod nekih osoba koje imaju podočnjake oni splasnu.

U sklopu Pandhy’s TM Face Trainera bukalna masaža se kombinira s vakumskim tehnikama kako bi se postigao još bolji efekt. Cupping s bukalnom masažom stvar omogućuje bolja drenažna i bolja svojstva mikrocirkulacije.

Opis Pandhy’s TM Face Trainer tretmana

U prvom  dijelu se izvode lifting pokreti s posebnim vakumskim čašicama (cupping), a potom se u sterilnim kirurškim rukavicama masira lice s unutarnje strane obraza i unutar usne šupljine (buccal). Ovakva masaža može trajati od 30-60 minuta. Poslije masaže se stavlja posebna maska koja se povezuje specijalnim elastičnim trakama radi boljeg lifting efekta. Ovaj tretman je jako dobra alternativa fillerima i kirurškim zahvatima, ali može biti također i odlična priprema za kondicioniranje lica prije fillera i kirurških zahvata. Moramo naglasiti da je ovakav tretman vrlo ugodan i opuštajući, a pri tome vrlo efikasan.

Dobrobiti ovog tretmana su:

  • Dubinska obnova i preoblikovanje kontura lica
  • Bolji turgor kože
  • Bore se smanjuju i ublažavaju a tonus je vidno podignut
  • Efektivna stimulacija fibroblasta  (kolagen i elastin)
  • Poticanje metaboličkih procesa
  • Aktivacija limfnog toka
  • Oslobađanje napetosti u licu
  • Definiranje i popunjavanje kontura lica
  • Revitalizacija lica

Za najbolje rezultate tretman treba raditi 2-3 puta tjedno u seriji od 6-10 tretmana ovisno o problematici.

Kako bi dobili željene rezultate važno je sukladno tome staviti i adekvatne preparate koji će pratiti daljnju regeneraciju kože te dati koži dodatni poticaj, osigurati regeneraciju i lifting efekt.

Za vas smo pripremili specijalni startni paket edukacije i visokokvalitetnih preparata, a detalje pronađite OVDJE