Zašto se uključiti u Pandhy’s beauty bajku?

28.09.2017

Sada već drugu godinu za redom, Pandhy’s dobre vile stvaraju predivnu priču u kozmetičkim salonima diljem Hrvatske. Baš kao i u narodnim predajama, dobre vile su poslane u svaki od salona ljepote kako bi učinile dobro djelo i uz Pandhy’s beauty proizvode pomogle klijenticama da iz vašeg salona izađu još sretnije i ljepše.

 

Pandhy’s beauty bajka u vašem salonu 

Dobre vile u vaš salon dolaze sa svojim vilinskim prahom i iznimnim moćima da za svaku ženu pronađu odgovarajuću kremu i make-up. Dobre vile će ovisno o vrsti kože primijeniti kreme iz marke TrueDelight by Pandhy’s. Riječ je o kremama za sve tipove kože. Sve one spadaju u organske profesionalne koncentrate  vrlo visoke aktivnosti, čak do 100 posto. Uz to su bez štetnih sastojaka i 100 posto prirodne. Dobre vile će tako primijeniti sasvim inovativnu molekularnu kozmetiku, a vaše klijentice će ostati ugodno iznenađene.

krema, krema protiv bora, Pandhy's krema, pandhy's beauty

Krema protiv bora

 

Nakon što vile pokažu koji je najbolji način njege za različite tipove kože, prava priča tek počinje. Otvorit će svoj Pandhy’s koferić s mineralnim make-upom i pokazati što je šminka koja prikriva nedostatke, ali je i blagotvorna za kožu. Primjerice, Pandhy’s mineralni puderi isključivo su rađeni ručno, hipoalergeni su te blagotvorno djeluju na stanja kože kao što su primjerice rosacea i akne. Dobre vile će Pandhy’s mineralni puder nanijeti direktno na kožu ili ga pomiješati s dnevnom kremom kako bi dobile tekući puder.

mineralni puder, pandhy's puder, puder u prahu, puder bez štetnih sastojaka, pandhy's beauty

Mineralni puder

 

‘Vilinski’ prah će fiksirati make-up

Na kraju će cijelu priču zaokružiti Pandhy’s mineralnim fiksatorom u prahu. Dobre vile su ga nazvale svojim ‘vilinskim’ prahom, a nanose ga širokim kistom nakon mineralnog pudera ili samostalno kao lagano prekrivanje. Kao što mu i sam naziv kaže, on fiksira make-up i do 24 sata, a uz to i matira te daje baršunasti izgled kože.

pandhy's beauty

Kako bi se uključili u Pandhy’s beauty bajku, dovoljno je da se kao salon javite na palmaris@zg.t-com.hr i dogovorite vrijeme održavanja u vašem salonu.