Pandhy’s bezbolno čišćenje lica šećernim kuglicama

27.07.2017

Bezbolno čišćenje lica sa  Pandhys šećernim kuglicama – idealan tretman nakon ljeta

 

Koliko čišćenje lica u kozmetičkom salonu  zna biti bolno i neugodno, dovoljno govori činjenica  da bi taj tretman svi najradije izbjegli.  No  isto tako,  tretman čišćenja lica je nužan kod svake osobe koja želi imati lijep i njegovan ten.

Da ipak  čišćenje lica ne bi bio jedan od omraženijih tretmana u kozmetičkom salonu pobrinula se tvrtka Pandhys ,poznata po svojoj kozmetici na bazi čiste medicinske glukoze – šećernog  gela.

 

 

Na koji način čistimo kožu sa šećernim kuglicama?

Male  šećerne kuglice rađene  od čiste medicinske glukoze  lijepimo  i „rolamo“po površini kože, te prilikom tog lijepljenja dobivamo efekt vakuuma.  Na taj način potpuno bezbolno izvlačimo nečistoće i višak  sebuma iz kože.  Prilikom samog tretmana čišćenja, na koži vidimo male bijele končiće koje  šećerne kuglice izvlače na površinu , a to je  višak sebuma!

 

 

Za kakav tip kože je idealno ovakvo čišćenje?

Ovakvo čišćenje lica može se primjenjivati skoro kod  svih tipova kože a najidealniji  je za masne i osjetljive kože ,te  za klijente koji  ne vole klasična istiskivanja. Takva vrsta  čišćenja lica je sve traženija i popularnija od klasičnog tretmana jer ne traje  duže od sat vremena .

 

 

Da li je čišćenje sa šećernim kuglicama bolno?

Čišćenje lica sa šećernim kuglicama je gotovo bezbolno.

 

Kako još šećerne kuglice djeluju na našu kožu?

Osim što dubinski čiste, šećerne kuglice pospješuju regeneraciju i izmjenu tvari u stanicama pa je nakon ovakvog tretmana pojačana obnova kolagena i elastina što rezultira- svježijim i mlađim izgledom. Također ,medicinska glukoza iz šećernih kuglica ima veliko protuupalno djelovanje , te djeluje na brže zacjeljivanje svih  oštećenja na  koži.

Ukoliko je riječ o vrlo nečistoj koži,  šećerne kuglice možemo iskombinirati i sa klasičnim čišćenjem koje je tada puno, puno ugodnije.

 

 

Kolika je cijena ovakvog tretmana?

Cijena ovakvog tretmana je  180,00 kn.

Trajanje tretmana je  60 min.

 

 

Gdje se radi ovakav tip čišćenja lica?

U Sugar Spa centru Palmaris.