Tretman koji žene obožavaju: Pink Rose sa ružičastim kvarcom i ružinim laticama

12.04.2022

Pink Rose tretman je idealan za njegu, hidrataciju i umirenje crvenila kože. Djeluje opuštajuće, a kristaloterapija s ružičastim kvarcom se od davnina koristila za razne problematike. Jedna od primjena je bila i umirujuće djelovanje na kožu, ali i jačanje srčane čakre.

 

Tretman započinjemo čišćenjem lica sa Sigma Line pjenom u koju dodajemo fino usitnjene latice čiste bugarske ruže. S tom smjesom radimo blagi peeling kože. Pandhy’s ružine latice koje se koriste u tretmanu i one za Ružin tonik nabavljaju u gradu Kazanlăk, a gdje dokazano rastu najkvalitetnije ruže (ROSA DAMASCENA) i to zbog posebne mikroklime. Za samo jedan kilogram eteričnog ulja ruže potrebno 3000-5000 kg ružinih pupoljaka tj. više od njih milijun. Ruže koje se uzgajaju u zdravstvene i kozmetičke svrhe ne smiju se gnojiti umjetnim gnojivom niti obrađivati pesticidima.

 

Nakon peelinga, lice masiramo Indulgence maslacem od geranije te prelazimo po licu s ružičastim kvarcom – drenirajućim pokretima. Ružičasti kvarc poboljšava zaglađenost kože, umiruje upaljena područja, obogaćuje kožu kisikom i usporava starenje. Ojačava cirkulaciju krvi te smanjuje napetost u koži. Također, masaža ružičastim kvarcom omogućava lakše oslobađanje toksina i bolje upijanje beauty proizvoda.

 

pink rose tretman

 

 

Kada odradimo masažu, stavlja se šećerna peel off maska, a koju pospemo ružinim laticama. Tretman završavamo tako da lice poprskamo Ružinim tonikom i na još vlažnu kožu stavljamo 1 ampulicu Multy Mol hyaluron ampule ili 3 kapi Multy Mol hyaluron seruma.

 

Za Pink Rose tretman su nam potrebni:

  • Sigma line pjena
  • Ružin tonik
  • Ružine latice
  • Indulgence maslac
  • Ružičasti kvarc
  • Šećerna peel off maska u prahu
  • Hyaluronski Multy Mol serum ili ampule

 

 

Za sve upite, javite se na palmaris@zg.t-com.hr