Sugar Ease Sucromer depilacija – velika novost u svijetu ljepote

16.06.2022

PANDHY’S™ donosi na svjetsko tržište novi inovativan tretman – Sugar Ease Sucromer depilaciju. Riječ je o hipoalergenskoj, šećernoj smjesi koja se nanosi u tankom sloju (filmu), a omogućava profesionalno i brzo uklanjanje dlačica. Smjesa se zagrije na nisku i sigurnu temperaturu, a naneseni tanki sloj sucromera brzo se hladi dok ne postane mekan i savitljiv. Šećerni film savršen je za primjenu na koži cijelog tijela te učinkovit za sve tipove kože i sve vrste dlačica.

 

Ova smjesa, koju ne možemo nazvati ni pastom ni voskom, omotava svaki folikul, zahvaća i uklanja najkraće, najgrublje, pa čak i urasle dlačice. Sucromer smjesa se nanosi u izvornom smjeru rasta te se time uspješno spriječava lomljenje dlačica i osigurava dugotrajni učinak glatke, baršunaste kože.

 

 

Sugar Ease Sucromer je posebno dobar za rad kozmetičarkama kojima se klasična šećerna pasta, zbog znojnih ili toplih ruku, previše lijepi. Namijenjena je i barber shopovima te svima onima koji se bave iscrtavanjem obrva i trajnom šminkom jer je moguće precizno počupati sve dlačice.

 

Pozivamo vas na predstavljanje ove vrhunske formule za uklanjanje dlačica bez traka i na bazi šećera. Na besplatnoj prezentaciji imat ćete priliku isprobati ovu zanimljivu tehniku rada. Sve će to naravno biti popraćeno ugodnim druženjem, a na predstavljanje u Zagrebu dolazi i vlasnica tvrtke Pandhy’s Gertrud Borbiro, sa svojim timom iz Budimpešte.

 

ZAGREB 28.06.2022 od 12 do 14 sati

u RESTORANU EATERIJA, Koranska 2

– uz voće, kavu i slatke zalogaje

 

PULA 4.07.2022 od 10 do 12 sati 

u MARK STELLI, Ravenska 3

 

Rezervacije za Zagreb na palmaris@zg.t-com.hr i 098 800 161

Za Pulu na info@markstella.hr ili 099 285 7828