Sugar Ease Sucromer depilacija – velika novost u svijetu ljepote

16.06.2022

PANDHY’S™ donosi na svjetsko tržište novi inovativan tretman – Sugar Ease Sucromer depilaciju. Riječ je o hipoalergenskoj, šećernoj smjesi koja se nanosi u tankom sloju (filmu), a omogućava profesionalno i brzo uklanjanje dlačica. Smjesa se zagrije na nisku i sigurnu temperaturu, a naneseni tanki sloj sucromera brzo se hladi dok ne postane mekan i savitljiv. Šećerni film savršen je za primjenu na koži cijelog tijela te učinkovit za sve tipove kože i sve vrste dlačica.

 

Ova smjesa, koju ne možemo nazvati ni pastom ni voskom, omotava svaki folikul, zahvaća i uklanja najkraće, najgrublje, pa čak i urasle dlačice. Sucromer smjesa se nanosi u izvornom smjeru rasta te se time uspješno spriječava lomljenje dlačica i osigurava dugotrajni učinak glatke, baršunaste kože.

 

 

Sugar Ease Sucromer je posebno dobar za rad kozmetičarkama kojima se klasična šećerna pasta, zbog znojnih ili toplih ruku, previše lijepi. Namijenjena je i barber shopovima te svima onima koji se bave iscrtavanjem obrva i trajnom šminkom jer je moguće precizno počupati sve dlačice.