MUST HAVE za zimu: Voćni koktel AHA serum i Remedy ulje za lice

27.01.2022

Kako bismo hidratizirale kožu koja zimi često postaje suha, bez sjaja i osjetljivija, i omogućili joj dubinsku vlažnost, često posežemo za hidratantnim kremama u drogerijama. Međutim, pritom zanemarujemo činjenicu da takve kreme najčešće imaju trenutni učinak. Uostalom, zima je idealno vrijeme za pripremiti kožu lica za ljeto. Tu nam ponovno samo kreme neće biti dovoljne. Poželjno je zimi u njegu lica uključiti bogate serume i ulja, naravno na prirodnoj bazi. Mi ćemo vam u ovom tekstu predstaviti jedan serum i jedno ulje za njegu lica. A na kraju teksta je informacija o posebnoj Pandhy’s ponudi.

 

COSMIX AHA Serum complex

Riječ je o serumu koji sadrži AHA kiseline (alfa hidroksi kiseline) koje pomažu da se koža riješi odumrlih stanica i time potiču obnovu kože. Najveća primjena ovih kiselina je u tretiranju problematične kože sklone prištićima i aknama, hiperpigmentacijskih pjega, kao i kod zrelije kože u prevenciji starenja i ostalih kožnih nepravilnosti.

 

Kiseline su u posljednjih nekoliko godina postale sastavnim dijelom kozmetičkih proizvoda i ključnima u mnogim tretmanima ljepote. AHA kiseline su u potpunosti prirodne kiseline, bez toksina. Za svaki tip i stanje kože u ponudi postoje odgovarajuće kiseline te je izuzetno važno znati odabrati one prave za sebe. Također važno je znati da starenjem, obnova stanica kože, koja utječe na strukturu i izgled kože, traje sve duže:
-> od 30-40te godine traje cca 28–45 dana
-> od 40-50te godine cca 45–60 dana
-> od 50-60te godine cca 60–90 dana

 

 

COSMIX AHA serum spada u blage ali učinkovite kemijske pilinge, bogat je voćnim kiselinama koje djeluju na obnovu kože, zaglađuju bore, potiče stvaranje kolagena, uklanja hiperpigmentacijske mrlje, ujednačava ten, hidratizira, njeguje, a rezultat se stvarno vidi odmah nakon prvog korištenja. Nakon nekoliko aplikacija, rezultat je sve bolji. Kao što smo spomenuli, pravi je izbor za korištenje tijekom zimskih mjeseci.

Upute za korištenje AHA COSMIX seruma

  • Koristi se  2-3 puta tjedno navečer na očišćenu kožu lica i vrata jedna pipeta
  • Nakon toga nije potrebno stavljati nikakvu kremu
  • Moguće je malo peckanje što samo znači da preparat djeluje
  • Ako ste trenutno pod kurom AHA kiselina, dermapena ili retinola u kozmetičkom salonu, svakako se konzultirajte s vašom kozmetičarkom prije korištenja
  • Također nije dozvoljen solarij i izlaganje suncu

Cijena 10 ml 212 ,00 kn

 

Remedy ulje za njegu lica

Ulje za lice zbog svog bogatog i prirodnog sastava je itekako poželjno uvrstiti u njegu kože zimi. Ulje za lice djeluje kao prepreka za sprječavanje gubitka vlage. Ako imate suhu i krhku kožu svakako bi trebali koristiti ulje za lice kao posljednji korak hidratacije. To je zato što djeluje kao barijera, smanjuje gubitak vode. Ako je vaša koža normalna do masna, morate nanijeti ulje prije hidratantne kreme ili možete dodati ulje u kremu i nanijeti ih pomiješano. Osobe sklone aknama ili sa stvarno problematičnom, upaljenom kožom trebaju koristiti određeno ljekovito ulja na čistu kožu, odnosno prije ovlaživača i drugih proizvoda.

 

 

Remedy ulje potiče limfu i cirkulaciju te produkciju sebuma, osigurava zaštitu kože i usporava njeno starenje. Sadrži koštice marelice, limuna, koromača, klementine i naranče. Bazno ulje od marelice obnavlja hidrolipidni sloj te štiti kožu od vanjskih utjecaja. Ulje limuna potiče metabolizam stanice i cirkulaciju. Ulje komorača potiče snažnu detoksikaciju i tonus mišića. Čempresovo ulje stimulira produkciju sebuma i osnažuje tkivo, a narančino ulje pomaže kod dreniranja limfe te sprječava nakupljanje vode u stanicama.

 

Cijena 30 ml 165,00 kn

 

Uz kupnju AHA COMPLEXA poklanjamo vam tzv. zimsko ulje REMEDY koje štiti kožu od vjetra i isušivanja koje obnavlja hidrolipidni sloj kože.

Ponuda traje do kraj veljače, a narudžba je moguća na palmaris@zg.t-com.hr