Pandhy’s šećerna pasta

21.07.2017

 

Prirodna depilacija sa šećerom

Pandhy’s vodič kroz čarobni svijet prirodnih pripravaka i tretmana

 

 

Pandhy’s je svjetski poznata kozmetička kompanija koja se ističe po prirodnim tretmanima temeljenim na visoko kvalitetnim šećernim pastama i prirodnim pripravcima.

 

Osim korištenih prirodnih sastojaka, predvođenih šećerom koji uljepšava i pomlađuje kožu, PANDHY’S je globalno prepoznat i cijenjen po tretmanima egipatske depilacije šećernom pastom.

 

PANDHY’S šećerna pasta nosi ime „Kleopatrino zlato“ , a zahvaljujući jedinstvenoj teksturi ova patentirana smjesa je 2006. godine, na sajmu kozmetike u Parizu dobila prestižnu nagradu „H. Pierantoni“.

 

Danas je PANDHY’S šećerna pasta svjetski poznata i priznata po egipatskoj depilaciji, tretmanima lica i tijela, i specifičnim masažama.

 

 

 

 

Popularnost i prihvaćenost PANDHY’S proizvoda i tretmana potvrđuje činjenica da se PANDHY’S proizvodi i tretmani prakticiraju u preko 60 zemalja svijeta.

 

Provjerite zašto se žene diljem svijeta odlučuju za PANDHY’S proizvode i tretmane kao najmoderniji, najsigurniji i najprirodniji način podrške svojoj ljepoti.

 

 

Podržite svoju ljepotu izvornom snagom prirode

 

 

Mi u PANDHY’Su odlučili smo depilaciju podići u rang najomiljenijih kozmetičkih tretmana, da bi je učinili ugodnim iskustvom za klijenta.

 

Depilacija je bitan redovni kozmetički tretman koji za većinu žena traži pripremu i planiranje.

 

Nakon pomnog proučavanja problema prisutnih kod svih vrsta depilacija voskom, kao što je na prvom mjestu bol, iritacija, alergija, rizik od opeklina, potrgane i urasle dlačice, nezadovoljavajući rezultati, neugodni mirisi, neurednost….

 

Riješenje je napokon pronađeno: depilacija šećernom pastom Pandhy’s.

 

 

Zašto bi Vi odabrali Pandhy’s kao partnera?

 • Pandhy’s Vam nudi najbolji izbor cijene i kvalitete ( sa šećernom pastom Pandhy’s možete napraviti najviše depilacija uz najmanji utrošak materijala).
 • Pandhy’s pasta je najpostojanija trenutno na tržištu što znači da se najmanje topi i time predstavlja veliku uštedu materijala.
 • Pandhy’s pruža visoko kvalitetnu edukaciju i stručnu podršku svojim klijentima.

 

 

Zašto bi Vaši klijenti odabrali šećernu pastu Pandhy’s?

 • 100% prirodni sastav sastoji se od šećera i vode ( ne sadržava kemikalije, mirise i boje).
 • Uklanja urasle dlačice i dlačice duljine 2-6 mm što vosak ne može.
 • Postupak depilacije je manje bolan od depilacije voskom.
 • Dlačice postaju sve mekše i rastu sve sporije te se učestalost depilacije smanjuje.
 • Higijenski je proizvod što znači da se materijal koristi za samo jednu osobu.

 

 

Koje su prednosti šećerne paste Pandhy’s?

 • Šećerna pasta Pandhy’s sadržava tzv. Medicinski šećer izvrsne kakvoće i obrade te zbog toga ne lomi dlaku već ju izvlači izravno iz korijena.
 • Smijesa se lijepi samo za dlačicu a ne za kožu te odstranjuje samo odumrle stanice kože ( radi peeling kože ) zbog čega koža dugo ostaje svilenkasta i glatka.
 • Pandhy’s pasta je tako usavršena da ne sadržava niti limun niti limunsku kiselinu koji zatvaraju pore i čine depilaciju bolnijom. Znanstveno je dokazano da limun i limunska kiselina u kontaktu sa suncem izazivaju flekove na koži (chloasme).

 

 

 

Kako se provodi tretman depilacije šećernom pastom Pandhy’s?

 

 

Sa Pandhy’s pastom se vrlo lako rukuje. Na kožu se pasta nanosi rukom u obrnutom smjeru od prirodnog rasta dlačica a skida se u smijeru rasta dlačica.

 

Kako je riječ o vrhunskom proizvodu, nanošenje paste možemo ponavljati više puta po istom mjestu, a da pritom ne oštetimo kožu te da kvalitetno uklonimo dlačice.

 

Zbog svoje specifičnosti Pandhy’s šećerna pasta ima vrlo malu molekulu tako da lakše prodire pod kožu u folikul dlake, obavija ga i lagano dlaku izvlači iz njenog ležišta .

 

 

Majstor egipatske depilacije Pandhy’s

 

Da bi postali majstor u Pandhy’s depilaciji vrlo je važno završiti tečaj koji će Vam omogućiti da steknete vještinu i sigurnost u radu sa šećernom pastom.

 

Naši edukatori rade sa Vama sve dok ne svladate tehniku depilacije sa šećernom pastom. Na seminaru ćemo Vas podučiti kako da Vaša depilacija bude efikasnija, a Vaši klijenti tim zadovoljniji.

 

Edukacija traje dva dana. Prvi dan se počinje sa uvodnim predavanjem o šećernoj pasti, upoznavanjem sa proizvodima Pandhy’s i praktičnom nastavom.

 

Drugi dio seminara održava se nakon dva tjedna kada polaznici pokazuju svoje stečeno znanje.

 

Nakon završenog seminara polaznici dobivaju diplomu kao ovlašteni Pandhy’s kozmetičari.

 

Pandhy’s kao vaš partner

Za početak rada vrlo je važno uzeti startni paket kojim ćete Vašem klijentu u salonu moći pružiti vrhunsku uslugu depilacije i ostalih tretmana za njegu koje Pandhy’s proizvodi pružaju.