Poklanjamo maskaru i puder u sklopu dvije blagdanske ponude

18.12.2020

Ovih blagdana imamo najbolju božićnu ponudu za vas, točnije dvije ponude i dva poklona. Ponude vrijede do 15.1.2021. i dostava je gratis!

 

Kupnjom jednog od paketa, možete sebi po posebnoj ponudi priuštiti nešto lijepo i prirodno, a uz to dobivate proizvode gratis koje možete pokloniti dragoj prijateljici, mami, sestri ili nekoj posebnoj ženi u svom životu. Prirodna i organska kozmetika je uvijek najvrijedniji poklon. 

 

Nedavno samo predstavili našu najnoviji mineralnu maskaru koja smanjuje mogućnost upala i iritacija oka. Pandhy’s Flash Lash maskara sadrži prirodne pigmente, dok klasične maskare uglavnom sadrži željezne okside i titanov dioksid koji maskari daju željenu boju, ali i mogu uzrokovati iritacije. Pandhy’s maskara je trepavicama daje lijepu crnu nijansu, a pritom ih njeguje. Kremasta je i njena hipoalergena formula obojena čistim mineralnim pigmentima ne izaziva iritacije i alergije. Isto tako je vodootporna zbog prirode minerala, a ujedno se ne razmazuje te lijepo uvija trepavice bez grudica. I doista vizualno povećava trepavice te ih naglašava.

 

1. PAKET za suhu i zrelu kožu – mineralna maskara i mineralni puder na poklon

 

Uz kupnju organske kreme za zrelu kožu, poklanjamo vam mineralnu maskaru i manje pakiranje mineralnog pudera.
Riječ je o True Delight kremi koja hrani kožu i lagano zateže te pomaže u borbi proziv bora. Organskog je porijekla i bez umjetnih mirisa te drugih umjetnih tvari – Bio certificirana. Proizvodi se od prirodnog bilja dozrelog pod suncem Provanse. Krema i serum u jednom jer ima do 95% aktivnih sastojaka, dok komercijalne kreme imaju samo 25 posto.
O našem mineralnom puderu smo već pisali više puta pa se možete ovdje upoznati s njegovim prednostima u odnosu na klasični puder: https://www.pandhys.com.hr/novost/razlika-izmedu-komercijalnih-mineralnih-pudera/

⇒ Vrijednost poklona = 275,00 KUNA

 

Naručiti možete putem našeg web-shopa ili na palmaris@zg.t-com.hr  – maskara i puder gratis će biti dodani pri svakoj narudžbi putem sljedeće stranice:
Na istom linku možete pročitati više kremi i koja je cijena.

 

2. PAKET za masnu i nečistu kožu – mineralna maskara na poklon

 

Uz kupnju ACV Forte kreme i Miraculum ulja, poklanjamo vam mineralnu maskaru.

 

ACV forte je lagana krema koja se brzo upija, a sadrži ulje kubebebe i ulje čajevca i jabučni ocat. Osim što njeguje vašu kožu, istovremeno je postupno štiti i liječi. Ova posebna formula bez umjetnog mirisa obogaćena jabučnim octom pomaže koži da se oporavi, smanjuje upalu i regenerira epidermis. Korištenje ACV forte kreme preporučuje se za svakodnevnu njegu problematične, iritirane kože i kožu zahvaćenu aknama. Miraculum esencijalno ulje jedinstvena je mješavina prirodnih ulja. Izvrsne je kvalitete i kako samo ime kaže – pravo čudo koje se sastoji od ulja jojobe, čajevca i lavande.  Ova krema i ulje u kombinaciji savršeno riješavaju problem akni. 

 

Naručiti možete na palmaris@zg.t-com.hr ili putem našeg web-shopa – maskara gratis će biti dodana pri svakoj narudžbi koja uključuje ACV Forte kremu i Miraculum ulje.

⇒ Vrijednost poklona = 195,00 KUNA

 

 

Za dodatne informacije o ponudama se također možete javiti na mail palmaris@zg.t-com.hr ili puem kontakt prozorčića na webu.