Tečajevi


Kombinacijom i fuzijom istočnih (ayurveda, thai) i zapadnih (rolfing) filozofija, tretmana i tehnika masaže i u sinergiji sa Pandhy’s proizvodima kreirana je ugodna masaža za mršavljenje i zatezanje. Masaža se provodi vakumskim čašicama tzv.cupping. 

Svaki pokret u masaži je posebno izabran radi dokazanog djelovanja na sve slojeve kože, na vezivno i potkožno tkivo te na površinske fascije i mišiće. Djelovanjem preko vezivnog tkiva se potiče detoksikaciju tkiva, stimulira cirkulaciju, djeluje na dubinsku obnovu, restrukturiranje vezivnog tkiva, poboljšava tonus fascije, pojačanu staničnu proizvodnju kolagena i elastina. I naravno garantirano predivno iskustvo opuštanja i uživanja!

 

Kvalitetnom i djelotvornom masažom uz kvalitetan i djelotvoran kozmetički proizvod i tretman možemo dobiti rezultate puno učinkovitije i prirodnije od mnogih aparativnih metoda. Uz pomoć cuppinga tj. vakuma se postižu bolja drenažna svojstva i svojstva mikrocirkulacije

 

Kome je seminar namijenjen?

Ova masažna tehnika bit će korisna kozmetičarkama koje se bave tretmanima tijela, a dat će im uvid u djelotvornu tehniku anticelulitne masaže, učvršćivanja i poboljšanja kože.

 

Nakon završenog tečaja se dobiva diploma!

 

Što je uključeno u program seminara?

Seminar traje 6 sati, a sastoji se od teorijskog i praktičnog dijela.

 

Na ovom seminaru imate priliku naučiti kako uz pomoć masaže potanknuti limfu, ubrzati cirkulaciju i zategnuti kožu.

 

Nakon kraćeg teoretskog djela kreće se sa praktičnim djelom gdje će svi sudionici seminara vježbati i primijeniti stečeno znanje.

 

Također će naučiti zašto je važna sinergija određenih preparata i masaže za optimalne rezultate.

 

Pandhy’s tailor made proizvodi i edukacije su “krojeni” prema specifičnim potrebama kože te također pod pokroviteljstvom CIDESCO međunarodne kozmetičke asocijacije. Proizvodi imaju brojne certifikate za bio i eko proizvodnju.

 

      

 

Na linku pogledajte koja je cijena edukacije i start paket za njegu s Pandhy’s proizvodima koji su pomno odabrani da pospješe čitav proces:

 

Pandhy’s anticelulitna cupping masaža

 

 

Tko je edukatorica?

Seminar za Bezbolnu anticelulitnu masažu, ako i za Antigravitacijska-lifting masažu lica vodi Katarina Rudar, vlasnica kozmetičkog centra TAI U Zagrebu. S obzirom na bogato znanje i iskustvo koje posjeduje, Katarina je razvila vlastite tehnike masaže. U suradnji s Pandhy’s Hrvatska osmislila je dvije učinkovite masaže – jednu za lice, drugu za tijelo.

 

 

Neke od završenih edukacija:

1990. Na Zdravstvenom učilištu u Zagrebu završila je Farmaceutsko-kozmetički smjer,  a nakon toga je pohađala niz stručnih edukacija, od koji ćemo spomenuti samo neke:

2004. Ayurvedske tehnike –Amadio Bianchi

2005-2008. Tilak Maharastra University

2007. Thalgo Spa rituals, Roquebrune Sur Argens

2017. FASCIA manual therapy

Radila je također i kao edukator za brenvdove Thalgo i Decleor.

 

Grupe su manje, a sve mjere zbog COVID-19 će biti poštivane.