Tečajevi


Depilacija šećernom pastom Pandhy’s

U današnje vrijeme svi tražimo tretmane koji se baziraju na prirodnim sastojcima, koji će dati dobre rezultate i biti ekonomski isplativi. Iako još uvijek mnoge žene depiliraju tijelo voskom, sve više ih se okreće depilaciji šećernom pastom.

 

Prije svega iz razloga što je depilacija voskom bolnija jer se živuće stanice kože lijepe za vosak, izazivajući traume na koži, a neugoda je dodatno pojačana visokom temperaturom voska, pri čemu se riskira pojava opekotina.

 

 

Što nam omogućava depilacija sa šećernom pastom Pandhy’s ?

Zbog svoje specifičnosti Pandhy’s šećerna pasta u sebi sadrži čistu medicinsku glukozu koja ima vrlo malu molekulu tako da lakše prodire pod kožu u folikul dlake, obavija ga i lagano dlaku izvlači iz njenog ležišta. Na taj način ne lomi dlaku za razliku od nekih drugih pasti koje nemaju takvu malu molekulu.

 

Za depilaciju Pandhy’s depilacijskom šećernom pastom potrebne su dlačice dugačke samo 1 – 2 mm. Štoviše, urasle dlačice se također mogu ukloniti našom tehnikom. Pandhy’s depilacijska šećerna pasta je potpuno higijenska, šećer je jedan od najboljih prirodnih konzervansa koji ne dozvoljava razvoj bakterija te omogućava neograničen rok trajanja paste.

 

 

Da li je potrebno završiti tečaj za depilaciju?

Tečaj za depilaciju je potrebno završiti uz nadzor edukatora, kako bi stekli sigurnost i naučili ispravnu tehniku rada, te na taj način svojim klijentima omogućili vrhunski tretman depilacije.
Edukator će vas također podučiti kako uštedjeti materijal kako bi vam rad sa Pandhy’s pastom bio čim isplatljiviji i učinkovitiji.

 

 

Kako izgleda i koliko traje tečaj za depilaciju Pandhy’s?

Tečaj traje 1 dan, gdje ćete se prvo upoznati sa proizvodima s kojima se depilira jer depilacija nije samo šećerna pasta već i priprema kože za depilaciju, te njega nakon depilacije.

 

Nakon pripremne faze na modelu učite Pandhy’s tehniku depiliranja. Na tečaju radite isključivo sa našim proizvodima, tako da proizvode koje kupite u startnom paketu dobivate zatvorene. Samu depilaciju, možete i isprobati jer je princip rada da polaznici vježbaju jedni na drugima uz nadzor edukatora.

 

Edukatorica

 

Tečaj vodi Marija Karlović, kozmetičarka s dugogodišnjim iskustvom. Završila je Prirodoslovnu školu Vladimira Preloga, smjer kozmetičar. Pohađala je niz edukacija u Pandhy’s referentnom centru u Budimpešti, a depilacijom šećernom pastom i educiranjem se bavi više od 10 godina.

 

 

Nakon završenog tečaja se dobiva diploma!

Preporučeni startni paket za Pandhy’s šećernu pastu.