Tečajevi


Na ovoj edukaciji o microneedlingu ćete imati priliku naučiti rukovati s derma pin penom koji ima funkciju obnavljanja kože, peglanja ožiljaka i sanacije flekova. Odličan tretman za sve vaše klijente koji žele “ozbiljnu” regeneraciju kože i trajne rezultate.

 

Dva dijela seminara

Osim teorijskog i praktičnog dijela edukacije s derma pin penom, poklanjamo vam i edukaciju za BB glow by Pandhy’s. Oba seminara će održati ista edukatorica.

 

BB glow by Pandhy’s ujednačuje ten i djeluje na lice poput baršunastog pudera. Seminar za BB glow ćete imati prilike odraditi u istom danu, u drugom djelu seminara. Seminar se sastoji od teorijskog i praktičnog djela i traje od 10-16 sati s 30 minutnom pauzom.

 

Kupnja startnog paketa je obavezna, a uz njega je sam tečaj GRATIS.

 

Više o startnom paketu je na linku:

Startni paket Pandhy’s Derma Pin Pen

 

Edukatorica

Edukaciju održava dipl. kozm. Ivana Paulin, majstor kozmetike. Zvanje diplomirani kozmetičar stekla je na VIST-u u Ljubljani gdje završava i magisteriji kozmetike. Kontinuirano se educira na području kozmetičke njege u Hrvatskoj i inozemstvu. Velika ljubav su joj dermo-kozmetičke procedure i tretmani njege lica.

 

Zadnjih 17 godina vodi i radi u vlastitom salonu gdje je u svakodnevnom kontaktu s klijentima te njihovim potrebama i željama. Već duže je kolumnistica za Wellbis – profesionalni magazin za kozmetičku i wellness industriju.

Pripremala je i održala niz edukacija na temu pristupa njezi lica raznih problematike (hiperpigmentacija, zrele, suhe i aknaste kože) s naglaskom na teorijskom znanju. S microneedling terapijom prvi puta se srela još za vrijeme studija gdje je pripremala i pisala seminarske radove na tu temu. Microneedling smatra minimalno invazivnim i apsolutno odlični tretmanom u protokolu njege lica kojim se postižu prekrasni rezultati.

 

 

Grupe su manje, a sve mjere zbog COVID-19 će biti poštivane.