Tečajevi


Pandhy’s Sugar Spa Basic

 

Pandhy’s Sugar Spa Basic jedinstveni je paket namijenjen za sve one terapeute koji žele svojim klijentima pružiti vrhunske tretmane bazirane na prirodnim proizvodima, prvenstveno na Pandhy’s medicinskom šećeru.

 

Paket je vrlo ekonomičan jer se sa čitavom kupljenom linijom proizvoda može dobiti više od 100 različitih kombinacija tretmana lica i tijela.

 

Pandhy’s Sugar Spa Basic je paket namijenjen svima koji u svojoj ponudi već imaju šećernu pastu te žele svojim klijentima ponuditi i druge kvalitetne tretmane i proizvode, bazirane na čistoj medicinskoj glukozi.

 

Paket obuhvaća tečaj raznih tehnika tretmana i masaža lica i leđa sa šećerom kao što su:

Sweet tretmani lica – dubinsko čišćenje lica putem štambilja od šećerne paste

Pro-age lifting masaža lica – tehnika vakumske lifting masaže lica uz pomoć šećerne paste

Sweet healing detox masaža leđa

 

Tečaj traje 2-3 dana, te se sastoji od 20% teoretskog dijela i 80% praktičnog dijela.
Na tečaju radite isključivo s našim proizvodima, tako da su proizvodi koje kupite u startnom paketu zatvoreni i namijenjeni vašim klijentima.

 

Same tretmane možete isprobati jer je princip rada da polaznici vježbaju na tečaju jedni na drugima uz nadzor edukatora.
Svi polaznici nakon tečaja mogu nam se obratiti ukoliko imaju pitanja vezanih uz masaže ili tretmane te ako je potrebno moguće je doći na ponavljanje samih tretmana ili masaža besplatno.

 

Cijenu i sadržaj startnog paketa provjerite na linku:

Preporučeni startni paketi za Pandhy’s sugar spa basic.

 

Nakon završenog tečaja se dobiva diploma!

 

Edukatorica

 

Tečaj vodi Tamara Krajač, dipl.kozmetolog i stručnjak za organsku kozmetiku i mineralni make up te međunarodni edukator za brand Pandhy’s. Tamara u svom radu već godinama koristi samo prirodnu kozmetiku te organske beauty proizvode, a vlasnica je i kozmetičkog salona u kojem je stekla bogato iskustvo rada s različitim tipovima kože.